Νέα συνεργασία με την Mega Euronics
16
Feb

Νέα συνεργασία με την Mega Euronics

Νέα συνεργασία με την Mega Euronics

Η εταιρεία Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε. προσχώρησε στο νεοδιαμορφωθέν δίκτυο 240 καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η Mega Electrics ή οποία ξεκίνησε την χρήση της το 2008 με ένα δίκτυο ανεξαρτήτων καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών έβαλε κάτω από την ομπρέλα της τα 70 καταστήματα της ΣΕΗΟΣ Euronics δημιουργώντας έτσι οικονομίες κλίμακας στον ήδη συρρικνωμένο κλάδο ηλεκτρικών ειδών.

Ο κλάδος των ηλεκτρικών ειδών και δη των λευκών συσκευών οικιακής χρήσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον κλάδο των επίπλων κουζίνας. Έχει παρατηρηθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών επίπλων κουζίνας είτε είναι μέσα στο πλαίσιο ανέγερσης νέας κατοικίας είτε πρόκειται για ανακαίνιση προχωρούν και σε αγορά νέων ηλεκτρικών συσκευών.

Ο στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι να παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους υποψήφιους αγοραστές προσφέροντας λύσεις από μία ευρεία γκάμα προϊοντικών κατηγοριών, μοντέλων και κατασκευαστών.

Κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες του χώρου (Group Electrolux, Samsung, LG, Candy, Hoover, Liebherr, Körting, General Electric, Pyramis, Franke, Beko, Sharp, Fujitsu, Ariston, Indesit, Toyotomi, Bosch, Siemens, Neff, Kenwood, Whirlpool, Teka, Delonghi, Telefunken, Miele, Philips κ.ά.) θα διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του δικτύου της Mega Euronics και του καταστήματος Kitchen & House Kalogiratos που βρίσκεται στην καρδιά του Αργοστολίου στην οδό Λιθοστρώτου 86.