Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Συνεργάτες

 
Γνωρίστε μερικούς από τους συνεργάτες μας:

1
Franke 
Kitchen Systems 

Η Franke Kitchen Systems είναι ο κορυφαίος προμηθευτής έξυπνων συστημάτων για οικιακές κουζίνες σε παγκόσμιο επίπεδο. Εμείς βοηθάμε τους συνεργάτες μας να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους και να κάνουν τη ζωή των πελατών τους ευκολότερη μετατρέποντας την εργασία στην κουζίνα σε απόλαυση.

VISIT WEBSITE

1
Blum
Εξαρτήματα επίπλων

Η Blum είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή λειτουργικών εξαρτημάτων επίπλων. Οι κύριες ομάδες προϊόντων της εταιρείας είναι τα συστήματα ανύψωσης, μεντεσέδων, box και καλαθιών για έπιπλα – κυρίως για έπιπλα κουζίνας.

VISIT WEBSITE

1
APELL
Νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας

Η APELL είναι κατασκευάστρια εταιρεία νεροχυτών και μπαταριών κουζίνες. Έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή για τα βραβεία σχεδιασμού που έχουν αποσπάσει κατά καιρούς τα προϊόντα της

VISIT WEBSITE

1
Pyramis
Ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες, μπαταρίες κουζίνας

Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο. Ιδρύθηκε το 1959 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται το υψηλού επιπέδου σε μηχανολογικό εξοπλισμό και αυτοματισμούς εργοστάσιο παραγωγής, οι αποθήκες και τα γραφεία Διοίκησης.

VISIT WEBSITE

1
Teka
Απορροφητήρες και ηλεκτρικές συσκευές

H Teka είναι μία πολυεθνική εταιρεία, που ιδρύθηκε στη Γερμανία, το 1924. Έχει εξειδικευτεί στην κατασκευή και εμπορία συσκευών για την Κουζίνα & προϊόντων για το Μπάνιο, επισμάλτωση και στα βιομηχανικά containers.

VISIT WEBSITE

1
LG
Ηλεκτρικές συσκευές

Το όραμα της LG είναι να παράσχει υψηλής ποιότητας καινοτομικά ψηφιακά προιόντα και άριστες υπηρεσίες καθώς και να εξασφαλίζει τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών της.

VISIT WEBSITE

1
Faber
Απορροφητήρες

Η Faber είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ανοξείδωτης καμινάδας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1955 και για περισσότερο από 50 χρόνια, η Faber φροντίζει για την υγιεινή και την άριστη ποιότητα στο χώρο της κουζίνας. Ως παγκόσμιος ηγέτης στους απορροφητήρες έχει αναπτυχθεί σε εννέα χώρες και τρεις ηπείρους, με παραγωγικές μονάδες στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική και έδρα το Fabriano της Ιταλίας.

VISIT WEBSITE

1
ΑΚΡΙΤΑΣ
Επεξεργασία ξύλου

Η AKRITAS δραστηριοποιείται στον κλάδο τεχνητής ξυλείας. Tα προϊόντα παραγωγής της είναι: μοριοσανίδα ΑΚRIPAN®, επενδεδυμένη με μελαμίνη και ξυλόφυλλα. Επίσης, τα ημι-έτοιμα στοιχεία επίπλων με την επωνυμία POLYTHETA®, καθώς και τη σειρά προιόντων ARTIKA®.

VISIT WEBSITE

1
EGGER
Βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου

Κατασκευαστής μοριοσανίδας, πάγκων εργασίας και διακοσμητικών επιφανειών;

VISIT WEBSITE

1
Electrolux
Κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών

... ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις οικιακές συσκευές και τις συσκευές για επαγγελματική χρήση, πωλεί περισσότερα από 40 εκατομμύρια προϊόντα σε πελάτες σε 150 χώρες κάθε χρόνο.

VISIT WEBSITE

1
Hotpoint Ariston
Ηλεκτρικές συσκευές

Οι συσκευές της Hotpoint είναι εργονομικές, αθόρυβες, διαισθητικές και ασφαλείς, και προσφέρουν έξυπνες λύσεις και μέγιστη άνεση σε κάθε χώρο του σπιτιού

VISIT WEBSITE

1
Candy
Ηλεκτρικές συσκευές

Η Candy παρήγαγε το πρώτο Ιταλικό πλυντήριο το 1945 και ανακάλυψε, γύρω στο τέλος της δεκαετίας του ’50, τα σύγχρονα πλυντήρια ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης, έγινε στην Ιταλία συνώνυμο της πλύσης. Σήμερα η Candy είναι μια διεθνής μάρκα και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος μεγάλων συσκευών ελεύθερων και εντοιχισμένων στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι πιο προηγμένες τεχνολογίες, το λειτουργικό design και το made in Italy και οι άριστες επιδόσεις. Με το πέρασμα των δεκαετιών η αποστολή δεν άλλαξε: να απαντήσουμε στις ανάγκες των καταναλωτών με καινοτόμα προϊόντα αλλά εύχρηστα και προσβάσιμα σε όλους.

VISIT WEBSITE

1
Luxe by Alvic
Πόρτες κουζίνας

Το Luxe είναι ένα τεχνολογικά ανεπτυγμένο προϊόν με διαφορετικά στάδια επεξεργασίας που δημιουργούν μία άψογη γυαλιστερή επιφάνεια.

VISIT WEBSITE

1
Carron
Νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας

Η Carron είναι γνωστή για την κατασκευή νεροχυτών και μπαταριών κουζίνας

VISIT WEBSITE

1
Mega Euronics
Η μεγαλύτερη αλυσίδα πώλησης ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα

Σήμερα, 245 Ελληνικά Καταστήματα Mega Euronics σας περιμένουν σε ολόκληρη την Ελλάδα με ηλεκτρικές συσκευές προηγμένης τεχνολογίας και άριστης ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Για να φτάσουμε εδώ, στηριχθήκαμε σε μια μεγάλη διαδρομή, καθότι η εμπειρία μας και το δίκτυο Mega Euronics έχουν μια ιστορία που ξεκινά το 2008. Τότε, μια ομάδα εννέα ανθρώπων αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες ενός επιχειρηματικού μοντέλου που σταδιακά δημιούργησε τη εταιρεία Mega Electrics.

VISIT WEBSITE

1
AEG
Ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές

Κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών. Ανήκει στο Group Electrolux

VISIT WEBSITE

1
Zanussi
Ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκυές

Τη δεκαετία του 1980, η Zanussi έγινε τμήμα της Electrolux AB Stockholm και η επένδυση αυτή έχει βοηθήσει τη Zanussi να εξακολουθεί να αναπτύσσει συσκευές με χαρισματικό Ιταλικό σχεδιασμό και ποιότητα. Έτσι, μπορείτε να βασίζεστε στις συσκευές Zanussi που καθιστούν την εκτέλεση των ανιαρών καθημερινών δουλειών του νοικοκυριού όσο το δυνατόν ευκολότερη... ενώ εσείς έχετε την άνεση να απολαμβάνετε τη ζωή.

VISIT WEBSITE

1
Samsung
Ηλεκτρικές συσκευές


VISIT WEBSITE