samicomputers

samicomputers

Κουζίνα λευκή από υψηλής αντοχής αντιχαρακτικό ακρυλικό. Ο λευκός χρωματισμός κυριαρχεί στα βάσεως και κρεμαστά ερμάρια. Οι μονόχρωμές συνθέσεις είναι εδώ. Η εν λόγω σύνθεση έχει τοποθετηθεί σε οικία που χρησιμοποιείται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το λευκό χρώμα εκτός από την ιδιότητά του να μεγαλώνει σε όγκο τον χώρο δημιουργεί ελκυστικές αντανακλάσεις με τις μεγάλες σε ηλιοφάνεια μέρες του καλοκαιρού. Το πλακάκι που χρησιμοποιήθηκε για την πλάτη (backsplash) της κουζίνας προσέφερε μία παλέτα χρωμάτων που ήταν απαραίτητη στην λευκή σύνθεση. Ο ασημί πάγκος με ρινίσματα αλουμινίου ταιριάζει άψογα με την ασημί βάση της κουζίνας. Η νησίδα αντικαθιστά την τραπεζαρία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρωινό ή και για ένα γρήγορο γεύμα.

Τα ψηλά στοιχεία στις δύο πλευρές του ψυγείου προσθέτουν αποθηκευτικό χώρο λειτουργώντας ως τροφοθήκες.

Friday, 27 April 2018 09:29

ΚΟΥΖΙΝΑ ΗΜΙΜΑΣΙΦ ΔΡΥΣ

Τα ημιμασίφ έπιπλα κουζίνας από ξύλο δρυός αποτελούν μία σίγουρη επένδυση για το σπίτι σας. Είναι μία διαχρονική επιλογή και επιδεικνύουν αντοχή στο πέρασμα του χρόνου - η σκληρότητα της δρυός αντέχει στα χτυπήματα και στην γενικότερη χρήση της κουζίνας.

Ο γυαλιστερός κόκκινος πάγκος εργασίας δημιουργεί ένα διακριτό επίπεδο στην κουζίνα διαχωρίζοντας τα ερμάρια βάσεως από τα κρεμαστά. Το κόκκινο χρώμα του πάγκου εισάγει ένα στοιχείο νεωτερισμού σε μία αμιγώς κλασσική πόρτα επίπλων κουζίνας. Η επικαθήμενη διαμπερή γωνιακή βιτρίνα λειτουργεί αφαιρετικά στον όγκο της κουζίνας και έχει τοποθετηθεί σε θέση ορατή από το καθιστικό.

Ο ψυγειοκαταψύκτης (σειρά Santo) και το σετ εντοιχισμού της ηλεκτρικής κουζίνας είναι της AEG. Ο ενιαίος νεροχύτης είναι της Frankeκαι επιτρέπει το εύκολο πλύσιμο των μεγάλων μαγειρικών σκευών.

Το κόκκινο της καρδιάς σας. Η συγκεκριμένη κουζίνα έχει κατασκευαστεί από λακαριστό υλικό του οίκου Alvic. Όλα τα εμφανή πλαϊνά της κουζίνας είναι στον ίδιο χρωματισμό και παρουσιάζουν ένα σύνολο υψηλής ομοιογένειας. Το τελείωμα (edging) των πορτών είναι δίχρωμο τονίζοντας έτσι τις γραμμές τις κουζίνας. Ακόμη, η inoxαπόχρωση του τελειώματος δένει αρμονικά με της ίδιας απόχρωσης επιφάνειες των ηλεκτρικών συσκευών και του μπάζου στη βάση της κουζίνας.

Τα κρεμαστά ερμάρια πάνω από το πάσο της κουζίνας έχουν τοποθετηθεί με τρόπο που δεν εφάπτονται μεταξύ τους. Έτσι, δεν υπάρχουν μεγάλοι όγκοι στο χώρο της κουζίνας που βρίσκεται στα όρια με το καθιστικό - διατηρείται το λιτό και απέριττο ύφος χωρίς να στερούνται αποθηκευτικοί χώροι.

Το πάσο έχει τοποθετηθεί μερικά εκατοστά κάτω του πάγκου εργασίας - δεν χρειάζονται δηλαδή σκαμπώ ή άλλου τύπου υπερυψωμένες καρέκλες.

Η συρόμενη μπουκαλοθήκη είναι από τον οίκο Emuca και τα συρτάρια, οι μεντεσέδες και τα συστήματα ανύψωσης είναι της Blum.

Δείτε παρόμοιες συνθέσεις ΕΔΩ

Friday, 27 April 2018 09:27

Κουζινα Opera

Η Opera σε ξύλο ημιμασίφ σε βαφή πατίνα. Η ζεστασιά που εκπέμπει το ξύλο μπαίνει ξανά σπίτι μας.

Η σύνθεση είναι τύπου Lμε πάσο όπου το ακολουθούν στο γύρισμα ερμάρια βάσεως. Το πλάτος του πάσου φτάνει μέχρι και το ένα μέτρο - έτσι μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τους καλεσμένους σας αλλά και να εξυπηρετήσει εσάς για ένα γρήγορο οικογενειακό γεύμα ή και για πρωινό. Σε αυτή την σύνθεση κανένας χώρος δεν πάει χαμένος - υπάρχουν συρτάρια - βαγονέτα ενενήντα εκατοστών, πλυντήριο πιάτων, διπλός νεροχύτης αλλά και δύο τυφλά ερμάρια εκμεταλλευόμενα τις γωνίες της κουζίνας για αποθήκευση μεγάλων αντικειμένων. Τα ερμάρια που μπορούν να φιλοξενήσουν πιατοθήκες και ποτηροθήκες είναι δύο, ογδόντα και ενενήντα εκατοστών ένα εκ τν οποίων χρησιμοποιεί σύστημα ανύψωσης της Blum.

Δείτε την Opera και ΕΔΩ

Friday, 27 April 2018 09:26

ΚΟΥΖΙΝΑ synchro

Κουζίνα synchro με ανάγλυφη επιφάνεια στα πορτάκια. Τα νερά και τα μοτίβα του ξύλου δεν επαναλαμβάνονται αλλά δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς όπως είναι και στα φυσικά προϊόντα ξύλου. Τα κρεμαστά ερμάρια πλησίον του απορροφητήρα ανοίγουν άνω με σύστημα ανύψωσης της Blum κάνοντας την πρόσβαση στα πιάτα και τα ποτήρια ακόμη πιο εύκολη. Ο φούρνος άνω του πάγκου και τα μεγάλα συρτάρια και βαγονέτα κάνουν το μαγείρεμα μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Friday, 27 April 2018 09:25

Project Olive Press

Το project Olive press της κυρίας Johnson στο Φισκάρδο ήταν ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο όπου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η συμμετοχής της εταιρείας μας στο παραπάνω έγινε με την σχεδίαση των χώρων της κουζίνας.

Η επιλογή ήταν ένας δίχρωμος σχεδιασμός γυαλιστερών επιφανειών (UV lacquered panels) του Group Alvic. Έμφαση δόθηκε στον εργονομικό σχεδιασμό και στην καλή λειτουργία των στοιχείων που αποτελούν την κουζίνα καθώς ο αριθμός των ατόμων που θα διαμένουν στην εν λόγω βίλα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος (6 -10).

Δημιουργήθηκε νησίδα ως ένας επιπλέον χώρος επιφάνειας εργασίας. Η νησίδα χρησιμοποιήθηκε επίσης και ως στοιχείο αποθήκευσης με τα συστήματα συρταριών της Blum και της σειράς Blumotion. Ακόμη, εντοιχίστηκε ο καταψύκτης από την κατασκευάστρια εταιρεία AEG.

Ο άνω του πάγκου φούρνος και τα μικροκύματα (Electrolux) τοποθετήθηκαν σε ψηλό στοιχείο κολώνα έτσι ώστε να έχει ο χρήστης / χρήστρια άμεση και εργονομική πρόσβαση στο εσωτερικό τους. Ο εντοιχισμένος συντηρητής της Neff επιλέχθηκε έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι να απολαύσουν το μέγιστο χώρο αποθήκευσης που υπάρχει στην αγορά σε εντοιχισμένο συντηρητή.

Σημαντικό για την τοποθέτηση εντοιχισμένων συντηρητών & καταψυκτών είναι ο εξαερισμός που απαιτείται για την καλή τους λειτουργία και απόδοση. Αυτό φαίνεται με τις γρίλες που τοποθετήθηκαν στο Inox μπάζο.

Ο φωτισμός LED είναι της εταιρείας Hettich και με αυτόν επιτυγχάνεται η καλή λειτουργία της κουζίνας χωρίς επιπλέον φωτισμό μαζί βέβαια με την πολύ χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και με την μακροζωία των λαμπτήρων.

Ο απορροφητήρας της ελληνικής εταιρείας Sivar δένει άψογα με τα υπόλοιπα στοιχεία της κουζίνας καθώς συνδυάζει το Inox υλικό του με το υψηλής ποιότητας γυαλί του. Η απορροφητικότητα του αγγίζει τα 1.000 κυβικά ανά ώρα και ο θόρυβος του δεν ξεπερνάει τα 55 dB στη μέγιστη του λειτουργία.

Δείτε παρόμοιες συνθέσεις κουζίνας ΕΔΩ

Friday, 27 April 2018 09:24

ΚΟΥΖΙΝΑ Luxe by Alvic

Γήινα χρώματα ξύλου που πλησιάζουν τις ρουστίκ αποχρώσεις σε συνδυασμό με την αντιχαρακτική γυαλιστερή επιφάνεια υψηλής τεχνολογίας Luxe – αυτά είναι τα υλικά που επιλέχθηκαν για το συγκεκριμένο Project. Τα συστήματα συρταριών καθώς και οι μεντεσέδες των πορτών είναι της ηγέτιδας δύναμης στο χώρο Blum. Ο συρόμενος μηχανισμός τύπου μπουκαλοθήκης είναι της Emuca. Η εν λόγω σύνθεση είναι τύπου ‘Π’.

Το πάσο έχει διαχωριστικό που ξεχωρίζει το χώρο της κουζίνας από το χώρο του σαλονιού διακοσμημένο με ράγες αλουμινίου σε οριζόντια διάταξη. Το ‘backsplash’ ή αλλιώς η πλάτη της κουζίνας έχει επενδυθεί με γυαλί τύπου Lacobel με αυτοκόλλητο βινυλίου δημιουργώντας εκπληκτικές αντανακλάσεις στο χώρο δίνοντας μία περισσότερο Industrial προσωπικότητα στην κουζίνα.Το ψυγείο είναι της LG (GBB548NSQZB) με ενεργειακή κλάση Α , Total No Frost, μεικτή χωρητικότητα 496 λίτρα και 10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στο μοτέρ. Ο νεροχύτης είναι της Carron από ορυκτό πυρίμαχο και ανθεκτικό στα χτυπήματα και στα οξέα γρανίτη με 25 χρόνια εγγύηση. Η μπαταρία νεροχύτη είναι του οίκου La torre, χρωμίουμε ψηλό περιστρεφόμενο ρουξούνι.

Δείτε παρόμοιες συνθέσεις ΕΔΩ

Κουζίνα τύπου L σε απλή γραμμική σύνθεση. Ιδανικός συνδυασμός λευκής ακρυλικής επιφάνειας με πορτάκι συγχρονισμού πόρου σε γήινο χρωματισμό. Ο μηχανισμός ανύψωσης της πόρτας είναι της Blum ενώ ο φωτιζόμενος πάτος είναι του οίκου Forma e Funzione. Οι συνθέσεις κουζίνας τύπου L είναι από τις πλέον εργονομικές συνθέσεις - ο χώρος εργασίας περιορίζεται σε ένα νοητό τρίγωνο και η προετοιμασία του φαγητού γίνεται διασκέδαση - όλα βρίσκονται σε απόσταση ενός ή δύο βημάτων. H συρόμενη τροφοθήκη ολικής εξαγωγής είναι της Inoxa και έχει σύστημα soft close.

Friday, 27 April 2018 09:21

ΚΟΥΖΙΝΑ glossy λευκή

Η εν λόγω σύνθεση είναι τύπου U ή Π με νησίδα εξαιρώντας την μπαλκονόπορτα.

Μία υπερπλήρης σύνθεση με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και επιφάνειες εργασίας για εύκολο μαγείρεμα, αποθήκευση κουζινικών καθώς και για πρωινό - φαγητό στην νησίδα όπου μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα.

Το λευκό που κυριαρχεί και μαζί με τις απλές πόρτες κουζίνας χωρίς μοτίβα δημιουργεί ένα αφαιρετικό σύνολο.

Friday, 27 April 2018 09:20

ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣΙΦ Decape

Τα έπιπλα κουζίνας σε βαφή Decapé αποτελούν μία σίγουρη πρόταση αξίας για τον πλέον σημαντικό χώρου του σπιτιού. Η βαφή Decapé εφαρμόζεται σε μασίφ ή ημιμασίφ πορτάκια κουζίνας. Το εικονιζόμενο μοντέλο είναι μασίφ βαμμένο στην απόχρωση ‘avorio’. Ο ίσιος νταμπλάς και το σχετικά φαρδύ πλαίσιο της πόρτας μας δίνει ίσιες λιτές γραμμές και σε συνδυασμό με το σύγχρονο ύφος της βαφής καθιστά το συγκεκριμένο μοντέλο μία λύση για πελάτες που θέλουν μία ξύλινη κουζίνα σε γήινες αποχρώσεις χωρίς χρωματικές δεσμεύσεις όσον αφορά στην επιλογή των υπόλοιπων αντικειμένων του σπιτιού.

To χρώμα avorio των πορτών έχει συνδυαστεί αρμονικά με την σκούρα απόχρωση καστανιάς που αποτυπώνεται στον πάγκο εργασίας, στην μπάζα, στην κορνίζα αλλά και στην ξύλινη διακόσμηση του απορροφητήρα. Με άλλα λόγια έχει δημιουργηθεί μία τύπου διχρωμία χωρίς τη συμμετοχή των πορτών. Οι πόρτες με τις γρίλιες (ante carabottino) συμμετέχουν στον παραδοσιακό χαρακτήρα της κουζίνας και ενισχύουν το στυλ country.

Ακόμη, τα συρτάρια, τα βαγονέτα και όλοι οι μηχανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν είναι της Blum. H μπαταρία είναι της Carron, o νεροχύτης είναι της Franke, o απορροφητήρας με την ξύλινη επένδυση της Teka και το set εντοιχισμού είναι της Electrolux.

Page 1 of 5