Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Olivia

 

επιπλα κουζινας κεφαλονιά Olivia 

Η Olivia είναι κατά βάση μία κουζίνα παραδοσιακού στυλ αλλά έχει και αρκετά σύγχρονα στοιχεία. Αποτελεί μία διαχρονική λύση από έπιπλα κατασκευασμένα να αντέχουν τις τάσεις των καιρών.

Το ρομαντικό στυλ πηγαίνει χέρι χέρι με τις σύγχρονες εργονομικές λύσεις που προσφέρει. Σύγχρονοι μηχανισμοί συνδυάζονται με τις παραδοσιακές πόρτες της Olivia. Η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Oliviaφέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από χρόνια που έχουν περάσει αλλά παραμένουν μέσα στην καρδιά μας.

Οι κουζίνες έχουν γίνει ένα κοινωνικός χώρος για την οικογένεια προσφέροντας χαλάρωση και γαλήνη - η Olivia συμβάλει σε αυτό με θαλπωρή που ακτινοβολεί.

Δείτε τον κατάλογο ΕΔΩ