Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Volumia

 

Volumia μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά 

Volumia - ένα νέο, δυναμικό και διαχρονικό σύστημα κουζίνας. Μία νέα γλώσσα για διάλογο που προσφέρει χώρους για την ποιότητα του σήμερα στην κουζίνα σας: μεγάλη χωρητικότητα στα ερμάρια βάσεως, πόρτες με ενσωματωμένη χειρολαβή και ιδιαίτερο τελείωμα στις αποχρώσεις του σκυροδέρματος. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα ιδιαίτερο στυλ προσφέροντας εργονομία και άνεση.

Η Volumia δημιουργήθηκε με σημείο αναφοράς το σύγχρονο ντιζάιν, τον ορθολογισμό στη διάταξη του χώρου αλλά την δυνατότητα να εκφράσει τον χαρακτήρα του καθενός μέσα από μία σειρά ειδικών ερμαρίων. Ακόμη, το πάχος των πορτών της Volumia είναι 22 mm – Έτσι, με το σύστημα 22 διασφαλίζεται η ζωή της κουζίνας για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δείτε τον κατάλογο της Volumia ΕΔΩ