Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Sand

 

Sand μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά 

Η Sand σχεδιάζει λύσεις μακριά από τα εγκόσμια τοπία και τους στατικούς όγκους της παραδοσιακά εντοιχιζόμενης κουζίνας. Στην άμμο τα σχήματα είναι και κάθετα – όχι μόνο οριζόντια., επεκτείνοντας έτσι την ελευθερία στη σύνθεση της κουζίνας εμπλουτίζοντάς την με την εναλλαγή συμπαγών και ανοιχτών στοιχείων με την επιλογή να μπει πίσω από αυτά χρωματιστό πάνελ στο χρώμα των υπόλοιπων πορτών.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ελαφρύτερο σύστημα σχεδιασμού που μπορεί να εύκολα να πλαισιώσει και το καθιστικό με πόρτες που αντί για πόμολο έχουν μόνο αυλακώσεις. Ορθολογικός και λειτουργικός σχεδιασμός προσφέροντας ευκαιρίες για επιπλέον διαμόρφωση των σχημάτων τελειωμάτων της κουζίνας.

Δείτε τον κατάλογο της Sand ΕΔΩ & ΕΔΩ