Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Rosa

 

επιπλα κουζινας κεφαλονιά rosa 

Η Rosa επανιδρύει τον τύπο κουζίνας που αν και έρχεται εμπνευσμένη από το παρελθόν δημιουργεί μία άνετη ατμόσφαιρα που θυμίζει ένα λειτουργικό σπίτι για όλη την οικογένεια.

Τα ερμάρια, τα ράφια και τα μεγάλα συρτάρια περιγράφουν μία γενναιόδωρη σύνθεση σε έναν ανοιχτό χώρο έτοιμο για την προετοιμασία του φαγητού. Το ξύλο καρυδιάς που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της Rosa την κάνει να έχει ένα δυνατό στιλιστικό χαρακτήρα. Η απλή της λειτουργία και η προσοχή στην λεπτομέρεια καθιστούν την Rosa μία εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αγαπούν το ξύλο.

Η Rosa είναι η τυπική κουζίνα της Ιταλικής εξοχής ή ενός ελληνικού χωριού με κλασσικό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα.