Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Opera

 

επιπλα κουζινας κεφαλονιά Opera 

Η Opera είναι ένα μοντέλο νεοκλασικό. Η ομορφιά της κρύβεται στις λεπτομέρειες όπως τα ανοιχτά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις νησίδες συνοδευόμενα από μικρά εργονομικά συρτάρια. Η μεσογειακή της ομορφιά και το ταμπεραμέντο της αναδεικνύονται μέσα από τα ειδικά διακοσμητικά της ράφια που συμπληρώνουν τα υπόλοιπα στοιχεία.

Μεγάλα και μικρά διαμερίσματα χώρων κρύβονται πίσω από ειδικά σκαλιστές πόρτες – κάθε κλασσική κουζίνα μπορεί να εμπεριέχει ένα μεγάλο κομμάτι εργονομίας κρυμμένο πίσω από τις πόρτες τις. Υπογραμμίζοντας τις λεπτομέρειες η Opera δίνει στην δυνατότητα στον τελικό καταναλωτή να διαμορφώσει μία κουζίνα επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ – μία κουζίνα που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του πελάτη.

Γιατί να επιλέξει κανείς την Opera;

  • Η ταμπλαδωτή πόρτα έχει κάνει την επάνοδό της με ένα ύφος ρομαντικό και ευέλικτο
  • Υπάρχουν λεπτομέρειες που την κάνουν να ξεχωρίζει όπως το πλαίσιο κάτω πάγκου
  • Τα ειδικά στοιχεία άνω πάγκου επιτρέπουν την εκμετάλλευση του χώρου με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο δημιουργώντας γωνίες με διάκοσμο

Δείτε τον κατάλογο της Opera ΕΔΩ