Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Midacharme

 

επιπλα κουζινας κεφαλονιά Midacharme 

Η Midacharme, ένα κλασσικό μοντέλο κουζίνας που συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες λεπτομέρειες που πρέπει να φέρει μία κουζίνα σήμερα μπορεί και ενσωματώνεται εύκολα ακόμα και σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους.

Οι λεπτομέρειες που κάνουν μία κλασσική κουζίνα ελκυστική είναι το μεράκι με το οποίο έχει κατασκευαστεί. Η κομψότητα και η ομορφιά που εκπέμπει η Midacharme πρόκειται να διαρκέσει δεκαετίες. Η σύγχρονη βαφή της επιτρέπει ακόμη και τον συνδυασμό χρωμάτων δημιουργώντας μοναδικούς χώρους για τον πελάτη. Με την Midacharme δεν υπάρχει πια ο φόβος ή το άγχος να μην είναι σε εμφανή μέρος του σπιτιού η κουζίνα – η Midacharme βάζει την κουζίνα μέσα στην καρδιά του σπιτιού καθιστώντας την ένα εντυπωσιακό έπιπλο.

Δείτε τον κατάλογο της Midacharme ΕΔΩ