Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Liberty

 

επιπλα κουζινας κεφαλονιά Liberty 

Η μεταφορά του κλασσικού στυλ δεκαετιών σε μία κουζίνα – στην Liberty. Η Liberty αποτελεί πραγματικό στολίδι για το σπίτι απελευθερώνοντας τους λάτρεις του διαχρονικού – Η κουζίνα πάντα παρούσα – Η κουζίνα για πάντα. Η Liberty με το ζεστό καρυδί της χρώμα δημιουργεί μία οικεία ατμόσφαιρα – το άρωμα της φύσης μεταφέρεται στον πλέον σημαντικό χώρο της οικείας.

Η Liberty είναι εκλεπτυσμένη, είναι όλη η ιστορία του σχεδιασμού του κλασσικού επίπλου, η Liberty είναι μία βέρα Ιταλίδα. Εάν υπήρχε μία ιδανική κουζίνα για να επενδυθούν οι επιφάνειες εργασίας της με μάρμαρο αυτή είναι η Liberty. Οι γήινές της αποχρώσεις μπορούν εύκολα να εμπλουτιστούν με την φυσικότητα του γρανίτη.

Η Liberty ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας – είναι ένα σχεδιαστικό όνειρο χωρίς συμβιβασμό –είναι μοναδική.

Δείτε τον κατάλογο της Liberty ΕΔΩ