Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Lady

 

επιπλα κουζινας κεφαλονιά Lady 

H Lady έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από το παρελθόν, προσαρμόζεται στις σύγχρονες επιταγές του παρόντος και κερδίζει τις καρδιές σας. Λέει ΝΑΙ στις νέες τάσεις αρχιτεκτονικής κομψότητας.

Απλά τελειώματα στις πόρτες είναι η απάντηση στην αναζήτηση μιας κλασσικής γραμμής που ταιριάζει άψογα σε ένα σύγχρονο γούστο. Οι καθαρές κλασσικές γραμμές της Lady είναι εμπλουτισμένες με πινελιές εκκεντρικότητας όπως είναι το μπλε χρώμα κοβαλτίου – ένα εντυπωσιακά κομψό χρώμα. Η σφραγίδα του κλασσικού μπορεί να εντοπιστεί και σε ένα μοντέρνο στυλ μέσα από ένα μείγμα ερμηνειών που ξεκινούν από μία μινιμαλιστική κομψότητα σε μία περισσότερο ελαστική αρχιτεκτονική προσέγγιση.

Το κλασσικό για την Lady δεν εμπεριέχει την στενή έννοια του όρου – Η κομψότητα της βρίσκεται σε αέναη κίνηση ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον. Η Lady είναι ελκυστική γι’ αυτούς που αγαπούν την κλασσική κουζίνα χωρίς να θέλουν να στερηθούν την πρακτικότητα και ένα πιο νεανικό στυλ.

Δείτε τον κατάλογο της Lady ΕΔΩ