Κουζινα λακαριστη

Μία αμιγώς σύγχρονη σύνθεση σε λακαριστές πόρτες ψυχρών χρωμάτων. Επιλέχθηκε διχρωμία σε κρεμαστά και βάσεως ερμάρια με την προσθήκη της τροφοθήκης δεξιά του φούρνου στα χρώματα των κρεμαστών ερμαρίων.

Όλα τα ερμάρια, τα συρτάρια, τα βαγονέτα και οι μηχανισμοί ανύψωσης είναι τύπου soft - closeτου Οίκου Blum. Οι πάτοι των ερμαρίων δεξιά και αριστερά του απορροφητήρα είναι φωτιζόμενοι διττής λειτουργία (φωτίζουν μέσα στο ερμάριο και πάνω στον πάγκο εργασίας). Το βαγονέτο -μπουκαλοθήκη είναι του Οίκου Inoxa και αυτό με σύστημα soft- close.

Ως πλάτη κουζίνας (backsplash) επιλέχθηκε υαλοπίνακας ματ απόχρωσης. Με αυτό τον τρόπο η κουζίνα γίνεται ακόμη περισσότερο γραμμική και αφαιρετική δημιουργώντας την εντύπωση του ακόμη μεγαλύτερου χώρου.

Ο νεροχύτης είναι της Apellτο μοντέλο Irisμε βάθος 22 εκατοστών και με επιλογή συρόμενων κρυστάλλων σε τρία χρώματα.

Ο πάγκος - τραπέζι έχει κατασκευαστεί στον ίδιο χρωματισμό με τον πάγκο εργασίας της κουζίνας αλλά σε ύψος χαμηλότερο από αυτόν - ύψος τραπεζιού.

Στην συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και κατασκευές συνθέσεων με την ίδια ποιότητα υλικών σε σύγχρονη διάταξη.

Δείτε παρόμοιες συνθέσεις ΕΔΩ