ΚΟΥΖΙΝΑ ΗΜΙΜΑΣΙΦ ΚΕΡΑΣΙΑ

Τα ημιμασίφ έπιπλα κουζίνας στο χρώμα της κερασιάς παραμένουν μία κλασσική επιλογή για αυτούς που θέλουν δώσουν στην κουζίνα τους την διάσταση του επίπλου. Η κερασιά είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται πολύ εύκολα με γήινης απόχρωσης αντικείμενα όπως είναι ο γρανιτένιος πάγκος εργασίας, η τραπεζαρία αλλά και ο μπουφές και άλλες επιπλοσυνθέσεις στον ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού. Οι αποθηκευτικοί χώροι της κουζίνας έχουν κατασκευαστεί από ίδιας απόχρωσης με την πόρτα μοριοσανίδα.

Ο γρανιτένιος πάγκος πάχους 3 εκατοστών έρχεται να ντύσει όχι μόνο τις επιφάνειες εργασίας στην νησίδα και στο κυρίως σώμα της κουζίνας αλλά και την πλάτη (backsplash)αυτής. Έτσι έχουμε μία ομοιόμορφη επιφάνεια ίδιας υφής και απόχρωσης σε όλους τους χώρους εργασίας της κουζίνας. Η πλάτη από γρανίτη που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος των εστιών μαγειρέματος καθιστά το καθάρισμα παιχνίδι – δεν υπάρχουν αρμοί από πλακίδια όπου θα έκαναν το καθάρισμα εφιάλτη.

Ο 90άρης απορροφητήρας της Faber σε οβάλ σχήμα έρχεται να πλαισιώσει τα υπόλοιπα στοιχεία της κουζίνας με τρόπο αρμονικό και μαζί με τον Side-by-Side ψυγειοκαταψύκτη της AEG δίνουν μία μεταλλική πινελιά στη σύνθεση. Ο υπακαθήμενος νεροχύτης της Franke διευκολύνει στο καθάρισμα της επιφάνειας εργασίας με την απουσία πλαισίου και ο άνω του πάγκου φούρνος της Electrolux με την εργονομική του εντοίχιση βοηθά στο ξεκούραστο μαγείρεμα.