Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Wood

 

Wood μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά 

Η Wood παρουσιάζει έναν νέο τρόπο ζωής στο χώρο της κουζίνας. Ένα περιβάλλον που συνδυάζει τις λειτουργίες δημιουργώντας ένα νέο ενιαίο χώρο κουζίνας – σαλονιού κρατώντας την αισθητική και την εργονομία σε ψηλά επίπεδα.

Οι πόρτες της Wood έρχονται σε τρία χρώματα καπλαμά όπου συνδυάζονται άψογα με μία πλειάδα λακαριστών πορτών. Τα ειδικά επικλινή ερμάρια της Wood είναι μεταξύ άλλων ένα από τα χαρακτηριστικά της. Έτσι, δίνεται έμφαση στη γεωμετρία ενός σύγχρονου σχεδιασμού . Παιχνίδια σκιών και συνδυασμοί χρωμάτων περιγράφουν ένα άμεσο και φυσικό ντιζάιν. Το ξύλο είναι ο κύριος πρωταγωνιστής ικανό να δώσει προσωπικότητα σε ένα περιβάλλον που φαίνεται οικείο, εξελιγμένο και πάνω απ’ όλα κομψό. Καθαρές και λιτές γραμμές σηματοδοτούν τον όγκο και τη γεωμετρία της Wood. Οι ζεστές γήινες αποχρώσεις του ξύλου καθορίζουν ένα ήπιο, chic ντιζάιν σε πλήρη αρμονία με τα ανοιχτά στοιχεία – ράφια που επαναπροσδιορίζουν την χρήση της κουζίνας.

Δείτε τον κατάλογο της Wood ΕΔΩ