Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Trend & Vogue

 

Trend Vogue μοντερνα επιπλα κουζινας κεφαλονιά 

Τα μοντέλα Trend και Vogue προσφέρουν μία νέα προσέγγιση όσον αφορά στην σχεδίαση των επίπλων κουζίνας. Μοναδικό κριτήριο αποτελεί η εργονομία και η καλή λειτουργία. Το μέσο ανάστημα των νέων γενεών έχει αυξηθεί αρκετά όπως και οι ανάγκες για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι.

Η απάντηση στα παραπάνω νέα δεδομένα είναι ο επανασχεδιασμός των όγκων όλων των ερμαρίων από την αρχή. Έτσι το μπάζο γίνεται μόλις 6 εκατοστά ύψος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψηλότερα ερμάρια κρεμαστά και βάσεως, περισσότερος χώρος που μαζί με το πάχος των πορτών (25 mm) και την ενσωματωμένη χειρολαβή η κουζίνα αποκτά νέα αισθητική.

Δείτε τον κατάλογο των Vogue & Trend ΕΔΩ