Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Sand & Ice Industrial

 

Sand industrial μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά 

Ice Industrial έκδοση

Μία σύγχρονη κουζίνα με μεγάλη νησίδα εξοπλισμένη με ό, τι αυτή χρειάζεται. Η Ice είναι απλή, λιτή και άνετη. Μπορεί να κατασκευαστεί με ερμάρια διαφορετικού ύψους επιλεγμένα να καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες του νοικοκυριού. Ένα μοντέρνο project που κοιτάζει την παράδοση μέσα από τα μάτια του τώρα όπου το χωνευτό πόμολο έχει τον ενωτικό αυτό κρίκο. Ξεχωριστά αξεσουάρ όπως το μεταλλικό τρίποδο που χρησιμοποιείται στη δημιουργία πάσου δημιουργεί όλη την ατμόσφαιρα που έχουν τα μπιστρό πόλης – όλο αυτό το περιβάλλον αναβιώνει πλέον και μέσα στο σπίτι.


Sand Industrial έκδοση

Μία κουζίνα που αν και δεν ανήκει στις κλασσικές δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Ένα τέλειο παράδειγμα τέλειας συμβίωσης μεταξύ δημιουργικότητας και λειτουργικότητας. Το Industrial στυλ έχει αναβιώσει για τα καλά σήμερα – δεν είναι τίποτε άλλο από ανακυκλωμένες τάσεις του παρελθόντος με πινελιές του σήμερα. Η Sand δένει άψογα με τα παραδοσιακά τσιμεντένια πλακάκια Σαρδηνίας που τα βρίσκουμε συνήθως μόνο σε παλιά σπίτια. Φανταστείτε ένα σπίτι διακοσμημένο με παλιά αντικείμενα πάνω σε ξύλινα ράφια με μεταλλικές βιτρίνες στα κρεμαστά ερμάρια…Έτσι δημιουργείται ένα δωμάτιο με στοιχεία της Sand Industrial.

Δείτε τον κατάλογο της Sand & Ice Industrial ΕΔΩ