Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Primavera

 

Primavera μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά 

Η Primavera εκφράζει την ιδέα της πολυτέλειας μέσα από την έννοια της αισθητικής και της τεχνολογικής μακροζωίας. Η πολυτέλεια στην Primavera δεν έχει να κάνει με κοστοβόρα υλικά – έμφαση δίνεται σε τρεις μεταβλητές που προσδιορίζουν τον τρόπο ζωής σήμερα: στον χρόνο, στο χώρο και στην διακριτικότητα.

Όταν είναι κανείς ελεύθερος να επιλέξει πως θα χρησιμοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο του και εκτιμάει τον χρόνο σε μικρές ποιοτικές στιγμές τότε σίγουρο έχει βρει την πολυτέλεια. Αν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα μας δίνει την αίσθηση του χώρου και θα μας επιτρέπει μα απολαύσουμε την ησυχία και τη γαλήνη τότε σίγουρα θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Η Primavera αγκαλιάζει όλα τα παραπάνω για εμάς.

Δείτε τον κατάλογο της Primavera ΕΔΩ