Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Marina Chic

 

μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά Marina Chic 

H Marina Chic είναι το επανασχεδιασμένο μοντέλο της Marina Line. Εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει τις μεγάλες δυνατότητες διαμόρφωσης καθώς και τις παραλλαγές της προηγούμενης έκδοσης.

Το Portfolio των χρωμάτων και επιφανειών εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο μετατρέποντας το σύστημα κουζίνας Marina Chic το αστέρι του σπιτιού επιπλώνοντας όχι μόνο την κουζίνα αλλά και το καθιστικό με τρόπο που να ανταποκρίνεται στη χρήση του εκάστοτε χώρου.

Με άλλα λόγια η Marina chic αποτελεί μία ολιστική λύση για το σπίτι σας διαχωρίζοντας και συνάμα ενώνοντας τους χώρους δημιουργώντας έτσι μία δημιουργική ελευθερία και μία ευφάνταστη χρήση των χρωμάτων και των συνθέσεων.

Δείτε τον κατάλογο της Marina Chic ΕΔΩ