Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Lungomare

 

Lungomare μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά 

Η Lungomare είναι μία κουζίνα αφιερωμένη σε εκείνους που τους αρέσει να εκφράζονται αυθόρμητα και δυναμικά μέσω της χρήσης σχημάτων, χρωμάτων και ειδικών αξεσουάρ όπως είναι τα μεταλλικά πόμολα. Ένα σύνολο αντισυμβατικών λύσεων για αυτούς που αναζητούν την μοναδικότητα στις λεπτομέρειες.

Η Lungomare με το ειδικό σύστημα χειρολαβών ‘Gola’ όπου τα ερμάρια ανοίγουν χωρίς την παρουσία φυσικού πόμολου δημιουργεί μία λιτή αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από το μέλλον. Κομψή και διαχρονική η Lungomare βρίσκει εύκολα λαβή στη νεωτερικότητα με την αναθεωρημένη μορφή της χειρολαβής χωρίς να συμβιβάζεται στην απλότητα και στην κομψότητα.

Δείτε τον κατάλογο της Lungomare ΕΔΩ, ΕΔΩ & ΕΔΩ