Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Linea Glam

 

Linea Glam μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά 

Η κομψότητα του μαύρου χρώματος μαζί με την ζεστασιά των ξύλινων αποχρώσεων προσφέρει μία ατμόσφαιρα για έναν αμιγώς μοντέρνο σχεδιασμό.

Το μυστικό της κομψότητας της Linea Glam βρίσκεται στις ευθείες της γραμμές, στα ανοιχτά στοιχεία και στις ενσωματωμένες μη εμφανή χειρολαβές της. Οι ζεστοί χρωματισμοί της Linea Glam φέρνουν τη φύση μέσα στο σπίτι δημιουργώντας μία γήινη ατμόσφαιρα ιδανική για έμπνευση και οικογενειακές στιγμές. Η επίπλωση του σπιτιού είναι μία μορφή τέχνης και δημιουργικότητας. Τα ανοιχτά στοιχεία της Linea Glam δίνουν την δυνατότητα να δημιουργηθούν διαφόρων μεγεθών γεωμετρικά σχήματα προσαρμοσμένα αρμονικά με το χώρο της κουζίνας και του σαλονιού.

Δείτε τον κατάλογο της Linea Glam ΕΔΩ