Αφοί Αναστασίου Καλογηράτου Ο.Ε.- Kitchen & House Αργοστόλι Κεφαλονιά - Έπιπλα Κουζίνας Κεφαλονιά - Διαχρονική Κουζίνα - Κλασική Κουζίνα -  Μεγάλη ποικιλία από κλασικά έπιπλα κουζίνας σε μοναδικές τιμές και προσφορές. Έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, αξεσουάρ κουζίνας, πάγκοι κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτες, ντουλάπες, ξενοδοχειακός εξοπλισμος, ξύλινα πατώματα, γραφεία. Έπιπλα κουζίνας Κεφαλονιά, ντουλάπες και πολλά ακόμη για την κουζίνα σας.
 

Κουζίνα Alicante

 

μοντερνα επιπλα κουζινασ κεφαλονιά Alicante 

Η φιλοσοφία της Alicante είναι απλή: η δημιουργία μιας πραγματικά δυναμικής σύνθεσης που βρίσκεται σε μία αέναη κίνηση σε αντίθεση με τις μονολιθικές, στατικές συνθέσεις που έχουν επικρατήσει σήμερα.

Η Alicante παρέχει στον πελάτη όλη την απαραίτητη συνδεσμολογία για την χρήση έξυπνων τηλεφώνων και τάμπλετ στην κουζίνα. Έρχονται ξανά στην επικαιρότητα γεωμετρικές γραμμές που δημιουργούν εκπληκτικά οπτικά εφέ με τη σκιά και το φως.

Τέλος, όποιος και να είναι ο χώρος τα ερμάρια της Alicante μπορούν να προσαρμοστούν άψογα σε αυτόν εκπέμποντας στο ίδιο μήκος κύματος με την υπόλοιπη αρχιτεκτονική του κτηρίου.

Δείτε τον κατάλογο της Alicante ΕΔΩ & ΕΔΩ